TURINABOL Balkan 47.00 лв.

98.00 лв. 47.00 лв.


Turinabol

Опаковка: 10 mg (100 хапчета),
Марка: Balkan Pharma
Субстанция: Turinabol (4-chlorodehydromethyltestosterone)

Описание

Продукт

Turinabol 10 е мощен орален стероид от Balkan Pharma , който ще ви помогне да постигнете страхотни силови резултати дори за начинаещи. Активната съставка е 4-хлордехидрометилтестостерон (Туринабол) .

Той е много популярен сред спортистите, тъй като е висококачествен и надежден инструмент. Лекарството увеличава дебелината на мускулните влакна, без да задържа течност в тях.

Странични ефекти

Лекарството има редица положителни ефекти, когато се използва правилно:

 • Увеличаване на показателите за сила
 • Малко увеличение на мускулната маса
 • Повишени нива на издръжливост
 • Повишен апетит
 • Индикаторите за скорост са подобрени.
Как да го приемате

Средната доза Turinabol е от 20 mg до 30 mg на ден (2-4 таблетки). Най-добре е да приемате лекарството в препоръчителната доза, тъй като може да доведе до нежелани последствия. Ако теглото ви надвишава 90 kg и вече не сте нови в употребата на стероиди, можете да увеличите дозата до 40 mg на ден. Въпреки това, въпреки качеството и надеждността на лекарството, по-добре е да го приемате в умерени дози, съгласно препоръките. Препоръчително е също да се подложите на PCT след цикъла.

Допълнителна информация

Пакет 10 mg (100 хапчета)
Марка Балкан Фарма
вещество Туринабол (4-хлордехидрометилтестостерон)

  Поръчайте веднага, без формалности

  Важно: Направете няколко бързи поръчки и ние автоматично ще ги обединим, като така ще заплатите само 1 доставка.

  Turinabol

  Turinabol, известен също като Tbol, е уникален андрогенен анаболен стероид с различна история и химичен състав. Ето описание, което подчертава неговата уникалност:

  Turinabol
  Turinabol

  Произход и история на Турибанол:

  Turinabol първоначално е разработен в Източна Германия (бившата Германска демократична република) през 60-те години на миналия век. Това беше ключов компонент от държавно спонсорираната допинг програма, използвана за подобряване на представянето на източногерманските спортисти по време на ерата на Студената война. Това дава на Turinabol уникален исторически контекст като символ на държавно спонсорирания допинг в спорта.

  Химическа структура:

  Turinabol е модифицирана форма на мъжкия полов хормон тестостерон. Това е хлорирано производно на метилтестостерон, което означава, че има добавен хлорен атом към неговата структура. Тази модификация намалява неговите андрогенни свойства, като същевременно засилва неговите анаболни ефекти, което го прави по-мек от много други стероиди по отношение на страничните ефекти.

  3. Перорално приложение: Turinabol обикновено се прилага перорално под формата на таблетки, което го прави удобно за потребители, които предпочитат да не използват инжекции, които са обичайни за други анаболни стероиди. Този метод на приложение е уникален сред някои стероиди.

  4. Подобряване на производителността: Turinabol се използва предимно от атлети и бодибилдъри по време на цикли на рязане, за да помогне за запазване на чистата мускулна маса, като същевременно намалява телесните мазнини. Неговата уникална комбинация от анаболни свойства и намалени андрогенни ефекти го прави по-малко вероятно да причини странични ефекти като маскулинизация при жените.

  5. Дълго време за откриване: Един уникален аспект на Turinabol е сравнително дългото време за откриване при тестове за лекарства. Метаболитите на Turinabol могат да бъдат открити в урината за продължителен период от време, което го прави рисков избор за спортисти, подложени на антидопингови тестове.

  6. Правен статут: Правният статут на Turinabol варира според държавата и спортната организация. На някои места то е класифицирано като контролирано вещество и немедицинското му използване е незаконно. Спортисти, за които е установено, че използват Turinabol без валидна медицинска причина, могат да бъдат изправени пред санкции и дисквалификация.

  7. Уникална роля в историята: Асоциацията на Туринабол с източногерманската допингова програма му даде уникално място в историята на спорта и веществата, подобряващи представянето. Той служи като напомняне за етичните и здравословни проблеми, свързани с употребата на такива вещества в спорта.

  Важно е да се подчертае, че употребата на Turinabol, подобно на други анаболни стероиди, може да има сериозни рискове за здравето и правни последици, особено когато се използва без законна медицинска необходимост или без подходящ надзор. Спортистите и хората, обмислящи употребата му, трябва да са наясно с тези фактори и винаги трябва да се консултират със здравни специалисти, преди да обмислят употребата на стероиди.

   

  Структурно, Oral-Turinabol е кръстоска между Dianabol и Clostebol и е малко по-мек от Dianabol. Оралният туринабол е с висока анаболност и ниска андрогенност.
  В сравнение с Dianabol, андрогенният ефект е малко по-слаб. Следователно, той също така произвежда малко по-малко странични ефекти, свързани с андрогена, като мазна кожа, акне, агресия и косопад.

  Oral-Turinabol също не може да ароматизира в естрогени. Нещо, което теоретично трябва да изключи странични ефекти, свързани с естрогена, като гинекомастия, задържане на течности и натрупване на мазнини.

  Oral-Turinabol осигурява добро увеличаване на мускулната маса, твърдост и дефиниция. Комбинация, която беше популярна в миналото, беше Oral-Turinabol, Parabolan и Winstrol. Този стек може да стане отново популярен, тъй като повече нелегални производители започнаха да правят Oral-Turinabol.

  British Dragon, Axiolabs, Generic Supplements и Europharma в Румъния вече произвеждат Oral-Turinabol. British Dragon вече е спрял да произвежда анаболни стероиди, но все още има останали на пазара. Не забравяйте да проверите клеймото с дата, ако купувате продукти на British Dragon.

  Oral-Turinabol беше много популярен сред състезателните културисти, тъй като стероидът не причинява задържане на течности. Стероидът също така бързо напуска системата и е бил използван от спортисти до пет дни преди състезание, без те да са дали положителна проба при допинг контрол. Oral-Turinabol също беше популярен сред пауърлифтърите, които трябва да поддържат тегловна категория, тъй като силата се увеличава значително.

   

  Нещо, което е много интересно е, че производството на тестостерон в тялото не се повлиява в същата степен, както при употребата на Dianabol.През 80-те години немски изследователи направиха тест на Oral-Turinabol. 

  Те открили, че с доза от 20 mg дневно в продължение на 10 дни, производството на тестостерон е значително намалено. Но след 5 дни след края на приема, производството на тестостерон се върна към нормалното и продължи да се покачва над нормалната стойност и остана над нормалната стойност за 8 – 10 дни, преди да спадне обратно до нормалното. 

  Това е така, защото производството на тестостерон е намалено само до 60 – 70% от нормалната стойност, докато при приемане на Dianabol се намалява до 30 – 40% от нормалната стойност (в посочената доза).
  Oral-Turinabol е C-17-alpha алкилиран и е опасен за черния дроб. Особено в големи дози. Оралният туринабол има много кратък полуживот. Между 6,9 и 7,2 часа.

  Поради това дневната доза често се разделя на 3-4 по-малки дози, за да се поддържа равномерна концентрация на стероида в кръвта.

  Според “World Anabolic Review 1996”, теоретично не би трябвало да е възможно да се проследи Oral-Turinabol в кръвта 72 часа след последния прием. Според Steroid.com времето за проследяване е 6 седмици. Смятаме, че е на тест за урина, но не намерихме нищо за това другаде. Затова чакаме да кажем нещо относно времето за проследяване, докато не получим още някои факти.

  Още след 1 – 3 часа след първия прием потребителят ще се почувства по-добре и по-мотивиран за тренировка. Защото тогава концентрацията на стероида е максимална.

  Обичайната доза за мъже е 20 – 50 mg дневно, но по-високи дози често се използват от некритични или невежи потребители. За жените обичайната доза е 5 mg на ден, но жените спортисти в Източна Германия често са били на много по-високи дози от тази. Това може би е една от причините момичета като Хайди Кригер най-накрая да изберат да станат мъже.

   

  4-хлоро-17b-хидрокси-17а-метил-андрост-1,4-диен-3-он
  Формула:  C20H27O2Cl
  Общо име: 4-хлордехидрометилтестостерон
  Време за проследяване: Неизвестно
  Време на полуразпад : приблизително 6-7 часа
  Псевдоними:  OT, Т-бол, Туранабол

  Странични ефекти:
  Увреждане на черния дроб
  Увреждане на бъбреците
  Стомашни и чревни проблеми
  Повишено сексуално влечение
  Алергични реакции

  OT е вероятно да има много от същите странични ефекти като Dianabol и Anadrol.

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Напишете първия отзив за “TURINABOL Balkan 47.00 лв.”

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *