САМО ПРИ НАС

Обади се сега на

ТОП ПРОДУКТИ НА ДОКАЗАНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ

0884 457796

Menu

Super P force

Super P force 12 таблетлки в опаковка

Super P force е комбинация между Sildenafil (Kamagra, Viagra) и Depoxetine. Тази уникална

комбинация прави ерекцията здрава, много по трайна, и преждевременната еякулация вече

няма да я има (преждевременно изпразване)

super p force, sildenafil, depoxetine

Този продукт е безопасен и ефективен, действа като разширява кръвоносните съдове на

пениса следователно има много по голям прилив на кръв, което пък води до по-голямо

уголемяване (пениса изглежда по-голям и е много по твърд)

Super P force

– Засилва многократно ерекцията

– Повишава сексуалната мощ

– Предотвратява преждевременна еякулация

– Безопасен продукт

– Повишава издръжливостта

– Увеличава насладата от сексуален акт

  • Производител: Winning US Int. Trade Co. Ltd.
  • Опаковка: 12 таблетки х 160mg.
  • Фармацевтично наименование: Sildenafil & Dapoxetine

 

Обща информация за Super P force / Силденафил и Дапоксетин:

Таблетките Super P force с активно вещество Силденафил (Виагра) в комбинация с Дапоксетин в концентрация от 160мг. в таблетка са секс стимулант от най-ново поколение. Приемът им гарантира две неща: първо, Super P-Force компенсира сексуалната дисфункция при мъжете, които имат физиологични или психически оплаквания. Второ: осигурява задържане не ерeкцията и предотварятвява преждевременната еякулация-основно предимство на Левитра.  Сега- с нов аналогSuper P force.Какво трябва да знаете: Активната съставка Силденафил е ензимен инхибитор, който подпомага разширяването на кръвоносните съдове на пениса. В следствие на това се увеличава притока на кръв в него и това води до сексуална възбуда. Това свойство на медикамента е открито случайно в изследванията на силденафил като средство за терапия на високо кръвно и Angina Pectoris (гръдна жаба). Освен като средство за повишаване на потентността, Sildenafil е разрешен за употреба от 2006г. за терапия на идиопатична пулмонално-артериална хипертония (търговско име Revatio).

Действие: Действието на Супер Форс може да продължи до 24 часа след прием. Принципът на действие е следният: два хормона се произвеждат в мъжкото тяло по време на сексуална възбуда: Cyclic GMP, който стимулира мускула в артериалната стена на пениса да повиши нивото на кръвта, и Phosphodiesterase type5 (PDE-5), който намалява ерекцията. Sildenafil (Силденафил) възпрепятства отделянето на хормона PDE-5, което позволява на пениса да е в ерекция по-дълго време. Със Супер Форс ще е възможно вече не само да повторите сексуалния акт веднага след еякулация, но и да изпитате удоволствие повече от няколко пъти!

Дозировка: Приема се 1 таблетка  от 30 мин. до 12 часа преди полов акт. Ако ефектът от една таблетка Ви се струва слаб, може да увеличите приема до 200мг. или 2 таблетки половин час преди полов акт.

Противопоказания: Супер П-Форс е противопоказна за хора, които приемат медикаменти за разреждане на кръвта, т.е. не бива да се използва от хора със сърдечно-съдови заболявания или са над 65год. Също е проивопоказен за хора с ниско кръвно налягане или неконтролирано високо кръвно. Трябва да се отбележи, че сексуалната стимулация е задължителна, за да може Супер Форс да бъде максимално ефективен.

Прием и доза:

30 -50 минути преди сексуален акт по 1 една таблетка

(не превишавайте препоръчителната доза)

 

This content is password protected. To view it please enter your password below:

This content is password protected. To view it please enter your password below: