САМО ПРИ НАС

Обади се сега на

ТОП ПРОДУКТИ НА ДОКАЗАНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ

0884 457796

Menu

LEVITRA, ЛЕВИТРА 4 x 20 mg

LEVITRA, ЛЕВИТРА 4 x 20 mg

LEVITRA (Bayer), Verdenafil, Левитра 20 мг

Levitra е секс стимулант с активна съставка Vedenafil (Верденафил)

Филмираните таблетки Levitra са с оранджев цвят, които са по 20 мг.

levitra

LEVITRA, ЛЕВИТРА 4 x 20 mg (Verdenafil) се използва за голямо увеличаване на сексуалната мощ, забавяне и преодтвратяване на преждевременна еякулация, увеличаване на мъжкия полов орган значително, поради факта, че при приемане на Levitra на Bayer кръвта от таза се събира и се насочва в пениса при, което той се увеличава и изглежда по-голям, удоволствието от сексуален акт се засилва. LEVITRA, ЛЕВИТРА 4 x 20 mgсе прилага и при хора с проблеми на нормална ерекция, състояние на еректилна дисфункция при мъжете, като трудност при ерекция.С LEVITRA, ЛЕВИТРА 4 x 20 mg се наблюдава качествена ерекция, засилена сексуална мощ.

levitra-bayer

LEVITRA, ЛЕВИТРА 4 x 20 mg (Bayer) се приема при мъже, които трудно получават ерекция (не им става).При хора, които са изморени физически и психически и немогат да осъществят нормален полов акт, като състояния на стрес, умора, отпадналост. Ефекта на Levitra (Vardenafil) се постига след физическо въздействие.

levitra

Начин на прием LEVITRA, ЛЕВИТРА 4 x 20 mg: 1 таблетка от 30 до 60 мин преди полов акт

Да се спазват внимателно инструкциите на листовката. Да не се съчетава с други лекарства. Да не се приема от хора със сърдечносъдови проблеми.

Производител:  LEVITRA, ЛЕВИТРА 4 x 20 mg Bayer Germany

This content is password protected. To view it please enter your password below:

This content is password protected. To view it please enter your password below: