КАМАГРА 4 таблетки

29.90 лв. 19.90 лв.


Камагра 4 x 100 mg, който ще ви накара да имате твърда и здрава ерекция.С Kamagra, Камагра 4 x 100 mg всеки може да бъде лъв в леглото. Специално разработените хапчета за секс, Kamagra, Камагра 4 x 100 mg ще помогнат на всеки мъж да получи ерекция и да не свършва преждевременно. Kamagra са хапчетата за секс които са без странични ефекти и се използват от милиони хора по света, поради ефекта им и достъпната цена на KAMAGRA.

 • много здрава, твърда и качествена ерекция
 • увеличава на 100% мъжкото либидо
 • забавя изпразването
 • страхотно ниска цена
 • качество високо
 • предпочитан от милиони мъже

  Поръчайте веднага, без формалности

  Важно: Направете няколко бързи поръчки и ние автоматично ще ги обединим, като така ще заплатите само 1 доставка.

  Камагра

  4 x 100 mg

  Kamagra (Ajanta Pharma), Камагра 4 таблетки по 100 мг.

  Силденафил цитрат: от 1998 г

  Силденафил е лекарство за лечение на еректилна дисфункция, което се предлага на пазара от 1998 г. Първоначално активното вещество е разработено в края на осемдесетте за лечение на болка в гърдите, причинена от ангина пекторис. Въпреки че не е толкова ефективен, колкото лекарството за сърдечна болка в гърдите, е доказано, че е особено подходящ за еректилна дисфункция. По това време лекарства за това сексуално състояние не бяха открити, освен инвазивни или неефективни лекарства. Развитието на лечения като Виагра или Камагра революционизира пазара. Честотата на еректилната дисфункция днес се оценява на 40%. Има огромен процент от мъжете, които създават силна нужда от лекарства за лечение на импотентност.

  Силденафил срещу тадалафил

  Силденафил и по-новите активни вещества като тадалафил ( Cialis ) или варденафил (Levitra) са лекарствена категория, известна като PDE5 (фосфодиестераза тип 5) инхибитори. Те действат чрез разширяване на еректилната тъкан вътре в пениса чрез увеличаване на притока на кръв в тях. Този механизъм създава условия за по-проста и дълготрайна ерекция. Този прост механизъм на действие замени по-старите и много инвазивни лечения за импотентност, като самостоятелно прилагани инжекции на алпростадил или евентуално инсталиране на пенилни помпи, устройства, способни механично да изтеглят кръв в пениса или други форми на протезни импланти. За по-голямата част от пациентите силденафил и подобни продукти са в състояние да решат проблемите с ерекцията.

  В Норвегия около три четвърти от пациентите с проблеми с ЕД могат да лекуват състоянието си с лекарства за ЕД като Виагра или Камагра, понякога комбинирани с психотерапия. Често употребата на лекарството помага, дори ако импотентността е психологически предизвикана, тъй като повишава увереността на мъжете в способността им да поддържат ерекция.

  Дозировка на виагра

  Различните марки и активни ефекти в категорията лекарства за ЕД предоставят различни решения за хора, които търсят подходящо лекарство за лечение на своето състояние. Виагра се предлага в таблетки от 25 mg, 50 mg или 100 mg, обикновено действа четири часа и трябва да се приема четиридесет до шестдесет минути преди полов акт. Сиалис (тадалафил) е много различен от този, тъй като ефектът му може да продължи 36 часа, което дава възможност да се приемат 2,5 mg дневно и все пак да има постоянен ефект на таблетките.

  Камагра е ” бързодействаща ” алтернатива на Виагра в Норвегия

  Kamagra желето е бързодействаща алтернатива на таблетките, те започват да действат десет до петнадесет минути след поглъщане поради различната им фармацевтична форма. Докато някои пациенти предпочитат постоянно покритие на активните съставки в лекарствата за ЕД, други предпочитат да ги приемат само когато е необходимо. Тази употреба ефективно намалява вероятността от развитие на странични ефекти и в зависимост от сексуалните навици на пациента може да е по-подходяща за сексуалното поведение, отколкото по-дълготрайните ефекти на Cialis.

  Най-ниска цена: Камагра

  Друг аспект, който клиентът забелязва, преди да избере ED лекарство, е цената. Цената може да варира от най-ниското генерично лекарство за ЕД до най-известната марка. За щастие, Норвегия е една от най-благоприятните нации за закупуване на редовни лекарства с рецепта, включително лекарства за ерекция. През 2019 г. глобалният индекс на цените на лекарствата постави Норвегия сред най-благоприятните места за закупуване на Силденафил на достъпна цена. Но в допълнение към това е важно да се отбележи, че цената на Kamagra Jelly винаги е много конкурентна в сравнение с други лекарства за ЕД. Този факт го прави много ефективна алтернатива в сравнение с най-разпространените марки.

  Странични ефекти

  По отношение на страничните ефекти, всички лекарства за ЕД обикновено имат едни и същи странични ефекти. Пациентите, използващи лекарства за ЕД, често изпитват главоболие, зачервяване, мускулна болка и храносмилателни проблеми. Механизмите на действие зад силденафил и други PDE5 предизвикват понижаване на кръвното налягане, което обикновено не е вредно, но може да бъде много опасно, ако пациентът приема лекарства на базата на нитрати и често може да се влоши от пиенето на алкохол.

  Употребата на лекарства за ЕД в Норвегия е регулирана и те могат да бъдат закупени в аптека само с рецепта от лекар. Kamagra Jelly и други лекарства за ЕД са лесно достъпни в онлайн аптеките и магазините, но винаги е препоръчително да посетите лекар преди да започнете лечението.

  kamagra

   

  Kamagra (Камагра) e сексуален стимулант за увеличаванена ерекцията и удоволствието от сексуалния  акт.

  Този продукт е произведен за мъже, които искат да подобрят сексуалната си мощ. Kamagra, Камагра 4 x 100 mg е точно този сексуален продукт, който действа много благоприятно върху ерекцията и преждевременната еякулация. Възбудата с Kamagra, Камагра 4 x 100 mg е по-добра, усеща се по голямо удоволствие от половия акт. Кръвта в пениса се увеличава от обикновенна ерекция без Kamagra, Камагра 4 x 100 mg и пениса изглежа по голям и е по-твърд от обикновено. Kamagra е един от най-използваните продукти, защото действието му е уникално и безопасно, а цената е нищожна за сметка на удоволствието, което ще изпитате с партньора си.

  kamagra-gold

  Kamagra (Kamagra) на Ajanta Pharma има синергичен ефект.Действа, като блокира отделянето на хормона phosphodiesterase type ( PDE – 5), който отговаря за еякулацията и продължителността на ерекцията след, което повишава многократно сексуалното усещане.

   

  Камагра активни съсътавки:

  Kamagra, Камагра 4 x 100 mg съдържа 100 мг силденафил

   

   

  Kamagra, Камагра 4 x 100 mg е сексуален стимулант, който :

  –         Задържа и подобрява ерекцията

  –         Повишава и подобрява сексуалното усещане

  –         Предпазва от преждевременна еякулация

  –         Увеличава броя и подвижността на сперматозоидите

  –         Увеличава и подобрява многократно физическата издръжливост

  –         Уникална цена за уникални преживявания

  –         Напълно безопасен сексуален продукт

  –         Доказан и утвърден на пазара с благоприятното си действие върху потентноста

  –         Предпочитан от хиляди мъже за специални моменти

  –         Изцяло от натурални и природни съставки

  –         Безвреден за здравето

   

  Kamagra (Ajanta Pharma) действа и е на изключителна цена.

  Погрижете се за уникалните моменти и задоволете и най-претенциозните си партньори.

   

  Препоръчва се по една таблетка 30-40 мин преди полов акт.

  Производител: Ajanta Pharma Kamagra

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Напишете първия отзив за “КАМАГРА 4 таблетки”

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *