JINTROPIN 100 UI

510.00 лв. 339.00 лв.


JINTROPIN 100 UI е хормон на растежа, който е най-използван поради своите супер качества. Може би това е най-използвания хормон на растежа JINTROPIN 100 UI, защото е много качествен и действа удивително. Цена на JINTROPIN 100 UI е най-добра за 100 единици, цена на JINTROPIN 100 UI е 339.00 лв. за 100 ui.

  Поръчайте веднага, без формалности

  Важно: Направете няколко бързи поръчки и ние автоматично ще ги обединим, като така ще заплатите само 1 доставка.

  JINTROPIN 100 UI /Джинтропин е един от най-наложените и използвани хормони на растежа на пазара днес. Производно на своите събратя и той се синтезира изкуствено чрез рекомбинирана DNA технология и е напълно идентичен с естествено произвеждания в тялото хормон на растежа Somatropin.

  JINTROPIN 100 UI е много популярна марка от биосинтетичен човешки хормон на растежа . Той е особено популярен сред онези, които използват соматропин за цели, различни от тези, за които е одобрен от Американската агенция по храните и лекарствата (FDA). Някои използват продукта за изграждане на мускулна маса, докато други го използват с надеждата да забавят стареенето на часовника си. В момента мислите ли да купите и използвате тази марка HGH по някаква причина? Определено ще ви заинтересува да разберете дали е нещо добро. Вероятно сте заинтересовани да знаете дали Jintropin е безопасен за употреба. Ние сме събрали всичко, което трябва да знаете за този продукт тук.

  Какво представлява JINTROPIN 100 UI?

  Считан за лидер на пазара, JINTROPIN 100 UI е марка синтетичен хормон на растежа ( соматропин ). Той се състои от 191 аминокиселини като няколко други водещи марки на пазара, като Norditropin, Humatrope и Hypertropin. Хормонът на основата на протеин е почти точно копие на веществото, което се произвежда от хипофизната жлеза в главата. Той е предназначен за хора, страдащи от ниско количество растежен хормон в тялото си. Като изключително чист продукт, той се нарежда сред най-горните замразени сушени прахообразни HGH, които можете да намерите на пазара.

  Jintropin се произвежда от GeneScience Pharmaceuticals Co., Ltd (GenSci), китайска компания, основана през 1996 г. Продуктът е разработен от д-р Лей Джин, след което е наречен, чрез използването на. Той е създаден чрез метаболитен процес на бактерията Е. coli. Соматропин, секретиран от тези генетично модифицирани бактерии, се изолира и се суши чрез замразяване. Изсушаването чрез замразяване помага да се запази крехката субстанция в достатъчно стабилно състояние, докато не се наложи да се използва.

  В даден момент тази марка rDNA HGH е единствената, произведена в Китай. Той все още остава лидер на пазара в тази страна. GenSci е най-големият производител в Азия на биосинтетична HGH, с производствено съоръжение, обхващащо няколко хиляди квадратни метра.

  Описание на продукта:

  JINTROPIN 100 UI или Джинтропин е един от най-наложените и използвани хормони на растежа на пазара днес. Производно на своите събратя и той се синтезира изкуствено чрез рекомбинирана DNA технология и е напълно идентичен с естествено произвеждания в тялото хормон на растежа Somatropin. Jintropin е съставен от 191 есенциално важни за човешкото тяло аминокиселини и представлява полипептиден протеин. Според много световни маркетингови проучвания, Джинтропин е признат за абсолютен лидер и топ хормон на растежа в Китай, с над 75% пазарен дял. За първи път е произведен и е започнал да се продава през далечната 1997 г. като една от първите китайски брандове за хормон на растежа (Somatropin). До ден днешен производителят държи нивото и стандартите при производството нa Jintropin.

  Действието – JINTROPIN 100 UI

  JINTROPIN – генетично модифициран растежен хормон (HGH). Той стимулира скелета и соматичния растеж и има подчертан ефект върху метаболитните процеси. Той стимулира растежа на костите, засяга епифизните плочи с дълги кости и костния метаболизъм. Той насърчава нормализирането на структурата на тялото, като увеличава мускулната маса и намалява телесните мазнини. При пациенти с дефицит на растежен хормон и заместваща остеопороза терапия води до нормализиране на минералния състав и костната плътност.

  УПОТРЕБА JINTROPIN 100 UI
   Увеличаване на мускулната маса
  Подобряване на костната плътност и якост
  Намаляване на телесните мазнини
  Подпомага транспортирането на аминокиселини
  Намалява загубата
  на инсулин Увеличава мускулното натоварване Издръжливостта
  подобрява якостта и енергията

  Действие на ДжинтропинJintropin стимулира клетъчното делене и растеж и ускорява растежа при деца, които страдат от липсата на производство на собствен растежен хормон. Употребата му при възрастни, с изразен дефицит на хормона на растежа, което е нормално явление след 25-тата година, Джинтропин засилва и ускорява метаболизма, което намалява нивото на натрупаните подкожни мазнини в тялото, като повишава енергийните нива и увеличава чистата мускулна маса, жизненост и енергичност. С една дума, Джитропин подобрява значително качеството Ви на живот.

  Освен всичко Jintropin се използва при пациенти, които са претърпели сериозни изгаряния и други контузии или имат нужда от възстановяване след тежки операции.

  Полезно за хормоните на растежа

  Хормон на растежа в човешкото тяло се отделя от предния дял на хипофизата (аденохипофиза). Сам по себе си HGH няма директно действие, той стимулира работата на черния дроб да произведе и освободи IGF-1 или добре познатия инсулиноподобен растежен фактор, който отговаря за изключително много процеси в тялото.

  В професиналния спорт се използва най-често в комбинация с тестостеронов естер или микс, в зависимост от търсените резултати.

  Странични ефекти: Джинтропин няма изразени и доказани странични ефекти, когато се прилага според упътването, и с адекватна прецизност в дозирането.

  СЪХРАНЕНИЕ
  Съхранявайте на сухо и хладно място при температури 2-8 градуса по Целзий. Не замразявайте.

  Пазете от пряка слънчева светлина.

  Дръжте заключени и далеч от деца.

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Напишете първия отзив за “JINTROPIN 100 UI”

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

  Често закупувани продукти са…