Stanozolol

69.00 лв. 45.00 лв.


Stromba / Stanozolol на BocaPharm е най-добрата стомба произвеждана до сега. Много бързо и качествено покачване на чиста мускулна маса, придружена с релеф и сепарация ( големи и красиви мускули )

Всяка опаковка съдържа 100 таблетки по 10 мг. Приема се от 2 до 4 таблетки на ден или от 20 до 40 мг на ден.

 

  Поръчайте веднага, без формалности

  Важно: Направете няколко бързи поръчки и ние автоматично ще ги обединим, като така ще заплатите само 1 доставка.

  Stanozolol или както я знаем като стромба / stromba или орален, таблетен винстрол е най-използвания стероид за покачване на мускулна маса. Но това не е всичко станозолол е сравнително лек анабол и при него не се наблюдават странични ефекти, като гинекомастия. Stanozolol / stromba ще покачите чиста мускулна маса, придружена с релеф и сепарация на мускулите. Мускулите юе станат по големи, по релефни, така те ще изглеждат големи и красиви.

  • Производител: BocaPharm, Mexico
  • Опаковка: 100 таблетки x 10mg.
  • Фармацевтично наименование: Stanozolol

  Обща информация за Станозан/Стромба: 

  Станозан на BocaPharmпопулярен като Винстрол, е анаболен стимулант с много добро качество и проверени резултати. Тази Стромба на БокаФарм се отличава с много добро съотношение цена-качество. Stanozan дава високо ниво на мускулен растеж, въпреки че в анаболно отношение препаратът е по-скоро умерен в сравнение с други значително по-силни субстанции. Станозололът помага изключително в предсъстезателната подготовка на атлетите да спечелят максимум предимства от стероидния цикъл.

   

  Действие: Активното вещество Станозолол не ароматизира и не задържа вода. Широко се използва, тъй като стимулира загубата на тегло бързо и сигурно. В добавка към изгарянето на мазнини, Станозан e особено ефикасен в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, мускулна маса и сила за късо време – в цикъл от 30 до 45 дни.

  Дозировка и стероидни схеми: 

  Приемат се от 5 до 6 таблетки дневно в зависимост от целта и теглото Ви, т.е.от 20мг. до 60мг. всеки ден. Често се изпозва с други стероиди в зависимост от желания резултат. В цикли за релеф се комбинира с Тренболон (Trenbolone acetate)Мастерон (Drostanolone propionate) или Болденон (Boldenone undecylenate). Такива комбинации помагат за сепарацията и “нацепения” вид на мускулатурата, толкова търсена от културистите.

  Stanozolol е анаболен стероид, който е получен от дихидротестостерон. Stromba оралната форма на Winstrol, който е инжекционния стероид.Stanozolol е разбработен през 1962 година и е одобрен за хуманна употреба. Този анаболен стероид води до голямо увеличение на синтеза на белтъчините (протеините) и освен това подобрява азота в мускулите. Този препарат Stanozolol е мек стероид и не ароматизира, при него не се наблюдават странични ефекти, като поява на гинекомастия или проблеми с естрогена.

  За разлика от други анаболни стероиди, станозолол (stromba) не се естерифицира и се

  продава, като водна суспензия (воден разтвор) или орална под формата на таблетки.

  Този препарат има висока орална бионаличност, което позволява на хормона да оцелее при преминаване през черния дроб.Stanozolol се преписва за мощно подобряване на мускулния растеж, стимулира апетита, топи подкожните мазнини.Анаболния стероид Станозолол се използва от спортисти за чиста мускулна маса, загуба на мазнини,  сепарация и красив релеф.С него повечето спортисти се “нарязват” преди състезание.

  Този стероиден препарат е много мек и не води до странични ефекти, ако се употребява с препоръчителни дози.Станозолол има способност да понижава нивото на ГСПХ (глобулин, свързващ половите хормони), тази негова характеристика прави Stanozolol задължителен при всеки един цикъл на AAC.Постиганта мускулна маса с него е качествена и трудно се губи, за това този препарат е толкова търсен от спортистите.

  Инжекционната му форма е  от по 50 мг, но има вече и по 100 мг в 1 мл.

  Таблетна форма се срещат 10 мг, но най-разпространени са 10 мг по 100 таблетки.

  Дозировката на Stromba е от 20 до 40 мг на ден орално (на таблетки) или по 50 мг всеки ден или през ден в някои случаи и по 100 мг през ден. А за жени е по 5 мг на ден.

  Много известни спортисти по света бяха уличени в употреба на Stanozolol / Winstrol

  Като Бен Джонсън, Джими Норманф, Людмила Блонска,Бари Бондс и много други.

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Напишете първия отзив за “Stanozolol”

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

  Често закупувани продукти са…