ПЕПТИД CJC-1295 / DAC

89.90 лв. 59.90 лв.


ПЕПТИД CJC-1295 / DAC

CJC – 1295 / DAC е дълго действащ /GHRH/ соматотропин /хормон на разтежа/ освобождаващ хормон, известен още като фактор за освобождаване на растежен хормон ( GRF или GHRF ) или somatocrinin, е 44 – амино киселинен пептиден хормон , произведен в хипоталамуса от дъговидно ядро.

Положителни страни на CJC-1295 DAC:

увеличение на телесната мускулна маса
увеличава се броя на клетките
увеличава енергията, силата и издръжливоста
действа подмладяващо
полуживот от около 8 дни
Негативни страни на CJC-1295 DAC
малки червени подутини на мястото на инжектиране
зачервяване на лицето и малки главоболия, които могат да възникнат 10-20 минути след инжектирането
изтръпване на ръцете и краката (изтръпване)

  Поръчайте веднага, без формалности

  Важно: Направете няколко бързи поръчки и ние автоматично ще ги обединим, като така ще заплатите само 1 доставка.

  ПЕПТИД CJC-1295 / DAC

  Чрез прилагане на технологията за комплекса на лекарствения афинитет (DAC) към GRF, пептидът селективно и ковалентно се свързва с циркулиращия албумин след подкожно (SC) приложение, като по този начин удължава неговия полуживот. Тези замествания са от ключово значение за увеличаване на цялостния полуживот на CJC-1295, но има още по-голяма причина защо полуживотът е удължен от ~ 7 минути до повече от 7 дни.

  ПЕПТИД CJC-1295 / DAC е дългодействащ GHRH аналог. Хормонът за освобождаване на растежен хормон (GHRH), известен също като фактор за освобождаване на растежен хормон (GRF или GHRF) или соматокринин, е 44-аминокиселинен пептиден хормон, произведен в хипоталамуса от дъгообразното ядро. GHRH стимулира отделянето на растежен хормон (GH) от хипофизата. GHRH се освобождава пулсиращо, като стимулира пулсиращото освобождаване на GH съответно. Това вещество също така насърчава сън с бавна вълна. Активната част от този GRF или GHRH пептид може да бъде намерена като пептид с дължина 29 аминокиселини и подходящо е наречен GHRH1-29. Това пулсиращо освобождаване на различни пептиди се дължи на отрицателната обратна връзка, която е част от оста hGH и контролира количеството на hGH, което тялото ви произвежда, за да го задържи в хомеостатична среда.

  Описание на продукта:

  Опаковка: 2мг./ 1флакон
  цена: 1бр/59.90лв
  Доза: средна доза от 30-60 микрограма на килограм телесно тегло, веднъж седмично.
  Инжекции в един флакон: 1 х 2 мг. доза
  Инжектиране: подкожно, ако се използва 0,5 мл. вода към сместа доза 2 мг. = 0.50мл. (50 единици на инсулинова спринцовка). Ако се използва 1 мл. вода, в доза от 1 мл. = 2 мг. (100 единици на инсулинова спринцовка).
  Полуживот: 7 – 8 дни

  GH – growth hormone
  HGH – human growth hormone
  GHRH = growth hormone releasing hormone / соматотропин /хормон на разтежа/ освобождаващ хормон
  GHRF – growth hormone releasing factor

  Препоръки:

  препоръчва се приемът на CJC-1295 DAC да е поне 3 месеца, и максимум 6 месеца.
  препоръчва се една инжекция седмично от най-малко 2 мг. CJC-1295 DAC, за предпочитане в съчетание с GHRP (GHRP-2 или GHRP-6), 100-200 мкг. на ден. (Можете също така да добавите IGF 1 LR 3).

  Всички пептиди могат да се смесват и се инжектира в една и съща спринцовка без никакви проблеми. Много атлети смесват 2-3 или повече пептиди в една и съща спринцовка за да се намали броя инжекции дневно. Това няма да намали ефективността на продукта или да причини проблемни взаимодействия.

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Напишете първия отзив за “ПЕПТИД CJC-1295 / DAC”

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.