Мастерон Магнус 68.00 лв.

97.00 лв. 68.00 лв.


Мастерон

Мастерон е един от най-препочитаните анаболни стероиди. С него не само ще сте релефни и плътни, но и ще придобиете сериозна мускулна маса.

В една опаковка от 10 мл, се сдържата 100 мг мастерон в 1 мл.

Masteron е топ продукт за вашите мускули. С него започва нова ера на голями и релефн мускули.

  Поръчайте веднага, без формалности

  Важно: Направете няколко бързи поръчки и ние автоматично ще ги обединим, като така ще заплатите само 1 доставка.

  Мастерон

  Мастерон е един уникален стероид, който е предпочитан от много спортисти заради високите си качества, които притежава. Masteron е препарат с който вие няма нужда да се притеснявате за странични ефекти. Дори и в много големи дози, този анаболен препарат не ароматизира.

  Мастерон
  Masteron

  Какво е характерно за стероидния препарат Masteron и какви качества притежава?

  С Мастерон вие ще постигнете желаната мускулна маса, но не е само това.С този анаболен стероид вие ще направите вашите мускули релефни, плътни, очертани, твърди и напомпани. Спортистите, които приемат Masteron се хвалят с изящна сепарация на мускулите, така търсената твърдост и разбира се повишената чиста мускулна маса, която всеки от нас желае да постигне. Освен това Мастерон е перфектен за пред състезателна подготовка.

  Състезателите го използват последните 4 или 5 седмици преди състезанието, като го съчетават със стероиди, като инжекционните качествени анаболни препарати Parabolan, Primabolan, Winstrol и с оралните анаболни стероиди, като Anavar (Oxandrolone) или Stanozolol (Стромба).

  Мастерон е препарат, който има мощно анаболно действие и по-слабо андрогенно от стероида Testosterone.

  Отличителната твърдост на мускулите, която се постига с приемането на Masteron е в следствие на увеличено андрогенно ниво, без повишаване на естроген в организма. Ако желаете да излезете на състезание или да сте в топ форма е необходимо да намалите мазнините до минимум.

  Мастерон е много добре се съчетава с приемането на Winstol, Primabolan, Oxandrolone  (Anavar) или Testosterone propionate. Тази комбинация е перфектна за покачване на чисто тегло, покачване на сила и постигнатите резултати са много качествени и се запазват за дълго време.

  Субстанцията на Мастерон, която е Dromastanolone Di-propionate има много кратък живот в организма и за това, трябва да се инжектира по-начесто. Трябва да се инжектира по 100 мг през ден, както казахме с комбинацията от други препарати, резултатите стават уникални и пре задоволителни.

  Мастерон, дозировка:

  Препоръчителни дози на Masteronе са 100 мг на всеки 3 или 4 дена .Седмичния прием може да е от 300 до 500 мг.

  Странични ефекти не се наблюдават или са минимални, защото този стероид е много мек. Не се наблюдава водна задръжка, както и гинекомастия  (увеличаване на женския хормон естроген ), също и така не е токсичен за черния дроб. Наблюдава се лека форма на агресия, но тя отшумява след, като приключите приема на Мастерон.

  • Активен живот: 2-3 дена

  • Клас на лекарството: анаболен/андрогенен стероид(инжекционен)

  • Средна доза: мъже 300-500 мг/седмица

  • Акне: Да

  • Водна задръжка: не

  • Високо кръвно налягане: рядко

  • Токсичен за черния дроб: не

  • Ароматизация: никаква

  • Намаляване HPTA функцията: Да

  • Друго инфо: високо андрогенно/умерен анаболно/умерен Анти-естрогенен

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Напишете първия отзив за “Мастерон Магнус 68.00 лв.”

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *