САМО ПРИ НАС

Обади се сега на

ТОП ПРОДУКТИ НА ДОКАЗАНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ

0884 457796

Menu

Levitra 10 таблетки

Levitra 10 таблетки е секс стимулант,  който е най-използван през последните години.

 

       Levitra 10 таблетки (Verdenafil) се използва за голямо увеличаване на сексуалната мощ, забавяне и преодтвратяване на преждевременна еякулация, увеличаване на мъжкия полов орган значително, поради факта, че при приемане на Levitra 10 таблетки на Bayer кръвта от таза се събира и се насочва в пениса при, което той се увеличава и изглежда по-голям, удоволствието от сексуален акт се засилва. Levitra 10 таблетки се прилага и при хора с проблеми на нормална ерекция, състояние на еректилна дисфункция при мъжете, като трудност при ерекция.С Levitra 10 таблетки се наблюдава качествена ерекция, засилена сексуална мощ.

levitra

Levitra 10 таблетки (Bayer) се приема при мъже, които трудно получават ерекция (не им става).При хора, които са изморени физически и психически и немогат да осъществят нормален полов акт, като състояния на стрес, умора, отпадналост. Ефекта на Levitra (Vardenafil) се постига след физическо въздействие.

Начин на прием: 1 таблетка от 30 до 60 мин преди полов акт

Да се спазват внимателно инструкциите на листовката. Да не се съчетава с други лекарства. Да не се приема от хора със сърдечносъдови проблеми.

Производител: Bayer Germany Levitra 10 таблетки

This content is password protected. To view it please enter your password below:

This content is password protected. To view it please enter your password below: