АНАВАР Германия 90.00 лв.

145.00 лв. 90.00 лв.


Анавар

Anavar, oxandrolone е много добър стероид за мускула маса.

 • много сила
 • много издръжливост и енергия
 • качествена мускулна маса
 • релеф

  Поръчайте веднага, без формалности

  Важно: Направете няколко бързи поръчки и ние автоматично ще ги обединим, като така ще заплатите само 1 доставка.

  Искате качествена и чиста мускулна маса и се чудите, как да я постигнете. Е разбира се има лесен начин, това е стероида Anavar (Oxandrolone).

  Какво е Анавар ?

  Анавар / Oxandrolone е най-мекия, най-безопасния стероид без станични ефекти.Oxandrolone (anavar) на Esto Pharma дори приеман от жени няма да наруши хормоналното ви състояние.

  С Анавар на  се изгражда, много чиста мускулна маса.Anavar на марката ще изгори мазнините и ще постигнете релеф, сериозно покачване на мускулна силa и чиста мускулна маса. Освен това след спирането на приема на стероида Anavar Oxabdrolone резултатите постигнати с него се запазват.

  Anavar е произведен през 1964 година и е проектиран, като изключително мек стероиден препарат и дори може да се използва, като растежен стимулатор. Анавар е най-чистия и лек стероид, с anavar (oxandrolone) ще постигнете красива и релефна мускулна маса.

  Anavar, Oxandrolone не ароматизира и следователно анаболния му ефект спомага за мускулен растеж.Този препарат oxandrolone е много предпочитан от мъжете и жените, защото няма странични ефекти в нормални дози.

  АНАВАР не задържа вода и повишава мускулната маса качествено.Много спортисти предпочитат Anavar / Oxandrolone в период на изчистване.

  Комбиниран с Testosteron и Dianabol (метандростенолон) се покачва много стабилна и чиста мускулна маса.Стероиден цикъл с комбинация от тези препарати anavar ( oxandrolone), testosterone ще ви накара да гръмните от чисто изградени мускули, които ще се запазят.

  Дозизровка на Oxandrolone (anavar)

  Дозата на Anavar за мъже е от 20 до 50 мг на ден, ако искате да постигнете уникален релеф се комбинира с Winstrol (Винстрол) или Primabolan (Примаболан)  или оралната (таблетна) форма Stanozolol (Стомба).

  Тази комбинация е много нашумяла и чрез нея се постигат забележителни резултати във физиката ви.Anavar (Oxandrolone) е идеалния препарат за тези, които се плашат от странични ефекти и искат да постигнат качествена и чиста мускулна маса.

  Няма смисъл да се използват антиестрогени, като нолвадекс или провирон.Повече информация как се прави стероидна комбинация между различни стероиди, като Anavar, Stanozolol, Primabolan, Deca, Sustanon и много други на Стероиден цикъл.

  Все пак трябва да се има предвид, че цената на Anavar е една от най-високите на пазара и по продължителен стероиден цикъл с него ще ви излезе малко по солено.