ФАЛШИВИ СТЕРОИДИ

  • Много сайтове се появиха, които копират външния вид на STEROIDI.NET

     

  • Бъдете внимателни, кои сайтове разглеждате, тъй като има огромна вероятност да се натъкнете на продукти, които застрашават здравето ви! Няколко уеб сайта подобни на STEROIDI.NET  бяха индексирани в Google.com през последните седмици, имитирайки външния вид на STEROIDI.NET с различни имена.

 

  • За да сте сигурни за качеството, произхода и генезиса на препаратите, които стимулират възстановяването ви, можете да разчитате на STEROIDI.NET

     

  • Занижените цени или други конкурентни и евтини примамки от сайтове, които се представят за легитимни не бива да ви примамва, тъй като качеството е с името на STEROIDI.NET

 

  • Вие купувате стероиди за редица цели. Най-общата цел, заради която купувате анаболни стероиди е за да ги използвате като повишаване на ефективността в спорта и възможностите на тялото си.

Ако попаднете на Примоболан без кутия и листовка – то трябва да бъдете сигурни, че това на 99% е фалшификат, който в най-добрия случаи е с неизвестно количество в съдържанието на тестостерон пропионат. Ако цената на примоболана е по-ниска от 10.00 лв за ампула, няма как примоболана да е истински, тъй като в България най-често той идва от Турция а там цената не е много по-ниска.

Фалшива Дека-нондролон

 

Фалшиви анаболни стероиди – Winstrol (Zambon)

Фалшив тестостерон енентат

Бъдете внимателни от къде си набавяте анаболни препарати!

Steroidi.net
е доказан сайт с оригинални и качествени продукти на пазара и достъпни цени.Всеки наш клиент е останал доволен.

Предлагаме оригинални продукти с фармацевтично качество и произход от световната аптечна мрежа, на конкурентни цени. Всички ампули и орални препарати са  на достъпни и не на последно място – хубавото тук е, че можете да получите безплатна консултация за това, с което не сте наясно и всичко, което ви интересува.

За съжаление лабораторните тестове са доста скъпи и точно поради тази причина никой не ги прави в България. В момента има внесен проекто-закон за Анаболните стероиди и допинга в нашия парламент, така че само времето и нашата държава ще покажат каква ще бъде съдбата на тази “индустрия” у нас.