САМО ПРИ НАС

Обади се сега на

ТОП ПРОДУКТИ НА ДОКАЗАНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ

0884 457796

Menu

Winstrol BalkanPharmaceuticals

 • Производител: Balkanpharmaceuticals, Moldova
 • Опаковка: 5 ампули x 1ml. (50мг./мл.)
 • Фармацевтично наименование: Stanozolol

 

Обща информация за Винстрол/Стромбаджект аква:

Стромбаджект аква (Винстрол депо) на Балканфармасютикалс е инжекционен стероид на водна основа, който съдържа активна съставка Станозолол. Някои културисти твърдят, че инжекционната версия на този стероид показва по-добри резултати от таблетките. Водната основа на тази субстанция означава, че влиза в системите много бързо. Това изисква често инжектиране, за да се поддържат нивата в кръвта стабилни и постоянни. Този продукт на молдовската фирма е с аптечно качество и нашият сайт  гарантира за произхода му!

 

Действие: Доказано е, че Станозолол показва по-добър резултат по отношение ефективния растеж на мускулите сравнено с други стероидни хормони. Станозолол дава високо ниво на  мускулен растеж, въпреки че в анаболно отношение препаратът е по-скоро умерен в сравнение с други значително по-силни субстанции. Той наистина помага изключително в предсъстезателната подготовка на атлетите да спечелят максимум предимства от стероидния цикъл. Структурно Станозолол не ароматизира и не задържа вода. Широко се използва, тъй като стимулира загубата на тегло бързо и сигурно. В добавка към изгарянето на мазнини, Стромбаджект (Strombaject) e особено ефикасна в изграждането на физическа издръжливост, мускулен релеф, ефективна мускулна маса и сила за късо време – в цикъл от 30 до 45 дни.

 

Дозировка:  Най-добри резултати показва дозата от 50мг. т.е. по една ампула за интрамускулно приложение през ден.

 

Стероидни схеми и комбинации: Станозолол стимулира анаболните резултати и предотвратява катаболния ефект благодарение на глюкокортикоиди.  Подобрява качеството на мускулите, намалява телесните мазнини като подобрява органичните процеси, които се свързват с тъканите, отлагането на калций в костите, съхранява азот, сяра, калий, натрий и вода в човешкото тяло.

 

За постигане на оптимални разултати и предимства, атлетите често комбинират Станозолол с Тестостерон пропионат (Testosterone propionate), Тестостерон енантат (Testosterone enanthate), Дека Дураболин (Nandrolone decanoate), Тренболон (Trenbolone acetate), Дианабол (Methandienone) както и Примоболан (Methenolone enanthate).

Winstrol е анаболно – андрогенен стероид.Името Винстрол е много популярно име за стероида станозолол.Този анаболен стероид Winstrol е дериват на Дехидротостестерона(ДХТ), въпреки, че активността му е много по-мека от този андроген.Stanozolol води до засилване на синтерза на белтъчините (протеините) и в това време увеличава азота в мускулите.Този препарат не ароматизира и няма странични ефекти, като увеличаването на естрогена в организма.Освен това винстол, няма водна задръжка и в следствие на това няма и проблеми с появата на гинекомастията.

Winstrol ще построи една много качествена мускулна маса, която ще е плътна, твърда и без водна задръжка.Освен това Винстрол е идеалния стероиден препарат за покачване на чиста мускулна маса.Този така уникален анаболен препарат се ползва найй-вече от спортистите, когато желаят да станат релефни, да изчистят мазнините, да придобият нужната сепарация и красота на мускулите, придружени с качествата на покачване на силата, издръжливостта и бързината.

Съществува и таблетна (oрална) форма на Винстрол, това е Stanozolol или както си я наричаме Стромба /Stromba.Двете форми Winstrol, инжекционна и таблетна форма са еднакви по-действие, разликата е само в фармакокинетиката или по точно движението на химичните субстанции в организма.

 

Дозите на Winstrol / Stanozolol са 50 мг на ден или през ден, а ако желаете оралната форма се приема от 30 до 50 мг на ден таблетки.Комбинацията за маса с този препарат е съчетанието на винстрол с Dianabol, Methandrostenolon, Testosteron или Anadrol (Anapolon 50).С комбинация от тези препарати Winstrol, компенсира задържането на вода в организма и по този начин се покачва значително добра мускулна маса.

За спортистите, които искат да чистят, Винстрол се комбинира с стероидни препарати, като Parabolan ( Trenbolon), Masteron, Primabolan, Anavar (Oxandrolone).Това съчетание на винстрол с тези анаболни препарати помага за изграждането на така наречения нацепен, релефен и плътен вид.

 

Страничните ефекти на този анабол Winstrol не се наблюдават, ако се спазват дозите и продължителността на самия прием.Както инжекционния winstrol(stanozolol), така и оралния вид stanozolol (stromba) са меки стероиди, но разбира се винаги трябва внимателно да се спазват препоръчителния срок и дози.С използването на таблетната-орална форма може да приемането на протектор за черния дроб.

 • Активен живот: около 48 часа

 • Клас на препарата: анаболно/андрогенен стероид (инжекционен или орален)

 • Средна доза: мъже 50-100 мг/ден … жени 25-50 мг/седмица

 • Акне: рядко

 • Водна задръжка: рядко

 • Високо кръвно налягане: рядко

 • Токсично за черния дроб: да, 17АА стероид

 • Ароматизация: не

 • Намаляване на функцията на HPTA: слабо

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Winstrol BalkanPharmaceuticals“

Съдържанието е заключено. За да го разгледате, въведете паролата си отдолу:

Съдържанието е заключено. За да го разгледате, въведете паролата си отдолу: