САМО ПРИ НАС

Обади се сега на

ТОП ПРОДУКТИ НА ДОКАЗАНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ

0884 457796

Menu

Methandienone

Methandionone е много предпочитан орален стероид, защото много бързо се качват килограми и мускулна маса. Всеки, който има проблеми с качването на килограми и мускули предпочита Methandienone, защото за около месец може да качи от 8 до 10 килограма.

Това е един от най-добрите стероди за покачване на маса. От този препарат Methandienone се очаква само за месец да качите от 8 до 10 килограма, макар повечето килограми да е от водна задръжка, този стероиден анабол си остава идеален за много бързо покачване на мускулната маса и е предпочитан от спортистите, които искат да качат бързо сила, маса и размери.

  • Производител: BocaPharm, Mexico
  • Опаковка: 100 таблетки x 10mg.
  • Фармацевтично наименование: Methandienone

Обща информация за Methastanone/Метандиенон:

Метастанон е Метанът на BocaPharm, сега с още по-добро качество! Гарантира сериозен прираст на мускулна маса и сила с редовни тренировки и хранителен режим, богат на протеини!

Активното вещество е метандиенон и представлява производно на тестостерона. Проявява силен анаболен и силен андрогенен ефект. Познат под търговските имена Д-Бол, Бионабол, Данабол, Метандростенолон. Свойствата, които притежава Methastanone за значително увеличаване на мускулната маса и сила, го правят изключително ценен за културисти и спортисти от силовите спортове. Повишава белтъчния синтез и апетита.

Развит е 1956г. от Др. Джон Циеглер по поръчка на концерна ЦИБА-Гайги като алтернатива на инжекционния тестостерон. През 60-те год. се търгува и става известен под името „Данабол“. Като „Д-бол“ превзе целия спортен свят и десетилетия наред се счита за „Закуската на шампионите“. До края на 70-те години фирмата ЦИБА-Гайги притежава патентните права върху метана. След това много други фармацевтични фирми придобиват правата за производство и търговия на генерици на метандиенон както е и този Метастанон на БокаФарм. И до днес Метанът намира широко приложение в спортните среди. В САЩ активното вещество се казва Метандростанолон, в Румъния – Напозим, в България – Бионабол.

Действие: Метастанон е значително по-активен от еквивалентното количество тестостерон, което води до по-бързото нарастване на мускулна тъкан. Тъй като в превишени дози Метандиенонът проявява склонност да ароматизира, т.е. повишава нивата на естроген в човешкото тяло, това води до значително задържане на вода. Вследствие на това се развива голяма мускулна маса и сила. Отличен препарат за основен стероиден цикъл.

Този стероид Дианабол / Dianabol или Methandrostenolone е произведен през 1956 година  от лекаря Джон Циглер.Действащото химично вещество в него  е метандростенолон, а научното му наименование е 17 alfa-metil-17 beta-hidro-androsten-1, 4-dien 3-on.

Methandrostenolone или както си му викаме ние Метан блокира най-добре рецепторите на катаболния хормон кортизил, поради тази причина е толкова добър ефекта му върху всеки спортист.

Dianabol (methandrostenolone) щом попадне в организма, започва да действа веднага, това е един голям плюс за тези, които искат много бързо да пораснат на мускулна маса и сила.

След ден вече се усеща прилив на енергия и сила, само за няколко седмици вие ще увелияите силата си с над 35 % без да имате проблеми, като болки в ставите.Дианабол / метандростенолон задържа значително количество вода в организма и е много силен андроген, което води до увеличаване на креатин фосфат.При прием на Methandrostenolon настроението ви ще е приповдигнато и няма да ставате агресивни или злобни, както при прием на други андрогени стероди.При употреба на dianabol е желателно, дори задължително да се вземат хепатопротектори, като Карзил, който е много евтин и се намира във всяка аптека, той се препоръчва за предотвратяване на страничните ефекти върху черния дроб.Друг препарат е антиестрогена, като нолвадекс или провирон.Ако се употребява този стероид самостоятелно действа много добре и се постигат желаните резултати, а комбинацията с други стероиди има много мощно действие и е отлично решение за постигане на огромна мускулна маса и сила.Не се препоръчва приема му на жени.При тях страничните ефекти са много изразени при употреба на methandrostenolone.

Дозите при, които се приема този препарат за да бъде много ефективен и безопасен е между 30 мг и 50 мг на ден.Трябва да се приемат през целия ден, а не на един път, примерно сутрин след закуска и преди тренировка.Перфектна комбинация на бионабол (метан) е с дека-дураболин или тестостерон или сустанон.

  • Активен живот: 6-8 часа

  • Клас на препарата: анаболен/андрогенен стероид (орален)

  • Средна доза: мъже 20-50 мг/ден….жени 5 – 10 мг/ден

  • Водна задръжка: Да , подобна на от тестостерон

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Methandienone“

Съдържанието е заключено. За да го разгледате, въведете паролата си отдолу:

Съдържанието е заключено. За да го разгледате, въведете паролата си отдолу: