Free songs
Промо!
levitra bayer

LEVITRA, ЛЕВИТРА 4 x 20 mg

39.90 лв. 20.00 лв.

Описание на продукта:

LEVITRA (Bayer), Verdenafil, Левитра 20 мг

Levitra е секс стимулант с активна съставка Vedenafil (Верденафил)

Филмираните таблетки Levitra са с оранджев цвят, които са по 20 мг.

Левитра (Verdenafil) се използва за голямо увеличаване на сексуалната мощ, забавяне и преодтвратяване на преждевременна еякулация, увеличаване на мъжкия полов орган значително, поради факта, че при приемане на Levitra на Bayer кръвта от таза се събира и се насочва в пениса при, което той се увеличава и изглежда по-голям, удоволствието от сексуален акт се засилва. Levitra се прилага и при хора с проблеми на нормална ерекция, състояние на еректилна дисфункция при мъжете, като трудност при ерекция.С Левитра се наблюдава качествена ерекция, засилена сексуална мощ.

levitra 20 mgLEVITRA (Bayer) се приема при мъже, които трудно получават ерекция (не им става).При хора, които са изморени физически и психически и немогат да осъществят нормален полов акт, като състояния на стрес, умора, отпадналост. Ефекта на Levitra (Vardenafil) се постига след физическо въздействие.

Начин на прием: 1 таблетка от 30 до 60 мин преди полов акт

Да се спазват внимателно инструкциите на листовката. Да не се съчетава с други лекарства. Да не се приема от хора със сърдечносъдови проблеми.

Производител: Bayer Germany

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “LEVITRA, ЛЕВИТРА 4 x 20 mg”