САМО ПРИ НАС

Обади се сега на

ТОП ПРОДУКТИ НА ДОКАЗАНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ

0884 457796

Menu

Humatrope 72 UI

Humatrope 72 UI

Аптечният хормон на растежа на Lilly Icos се нарича  Хуматроп (Humatrope 72 UI) или още соматропин, получен по пътя на т.н. „Рекомбинантна ДНК технология“. Humatrope е растежен хормон от 72 IU (единици), 5мг. и се произвежда за фармацевтичната мрежа от швейцарската компания Lilly.

Описание на продукта:

Растежният хормон Хуматроп или Humatrope 72 UI е от препаратите, за които се говори все по-често. Преди години това беше препарат, недостъпен за хората, занимаващи се с фитнес и бодибуилдинг на аматьорски начала. Поради редица фактори той вече е достъпен за широката аудитория.

НАЧИН НА УПОТРЕБА Humatrope 72 UI:

Хормонът на растежа Humatrope 72 UI или Хуматроп / Соматропин може да се взема веднъж дневно, сутрин преди закуска или преди лягане на празен стомах. Сутрин, когато сте в състояние на ниска инсулинова актив­ност, е най-подходящото време за получаване на по-добър ефект от растежен хормон Humatrope 72 UI или Хуматроп / Соматропин. През нощта може да се възползвате от естествените процеси по време на сън, за да изчистите мазнините и да се сдобиете с повече мускули.

Големите билдери си пра­вят локални инжекции от хормон на растежа Humatrope 72 UI или соматропин в проблемните области, за да се отърват от мастните депа. Например, някои момчета си бият по една инжекция в долната част на гърба преди състезание, за да се възползват от локалното изчист­ване. Можете да си правите локални инжекции почти навсякъде по тялото. Ако момчетата си инжектират пове­че от 6IU дневно, разпределят тази доза на три пъти дневно. Някои от световните топ билдери обаче вземат no 15IU дневно преди състезание, за да уско­рят наистина изгарянето на мазнини­те.

Някои билдери ползват по 3IU дневно, други по 8IU. Но тъй като GH(растежен хормон) предизвиква състояние на инсули­нова реакция, всичко над 8IU е абсурд­но.

Обикновено се инжектира на 5 см под кожата. Мнозина си сла­гат само по една доза, за­щото се страхуват от игли. Повече­то от билдерите обаче са по-смели и се инжектират хормон на растежа два пъти дневно. Това е по-добрият начин за постигането на по-високи резултати.

Хуматроп или соматропин е 72 единици по 24мг. човешки растежен хормон. Пълнителите съдържат още манитол, глицин и двуосновен натриев фосфат. Всеки пълнител съдържа и спринцовка от 3.15мл стерилен разтворител, съдържащ м-крезол, дестилирана вода и глицерол.

Никога не използвайте във Вашата писалка от растежния хормон и други лекарствени вещества.

Растежният хормон (Humatrope 72 UI) е протеинов хормон, произвеждан в лаборатория, но има същите свойства и структура, като хормона на растежа, който се произвежда в човешкото тяло.

Хуматроп / Humatrope 72 UI или соматропин, се използва с лечебна цел при възрастни, които са имали недостиг на растежен хормон в детска възраст или в резултат на други причини.

Съхранявайте Хуматроп / Humatrope 72 UI в хладилник при температура от 2 до 8C.

Растежният хормон Хуматроп (Humatrope 72 UI) не бива да се употребява от бременни, кърмачки, хора, алергични към някоя от съставките, и не на последно място – да не се употребява без лекарско предписание или съвет от специалист.

Произход: Турция, Аптечна мрежа.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Humatrope 72 UI“

Съдържанието е заключено. За да го разгледате, въведете паролата си отдолу:

Съдържанието е заключено. За да го разгледате, въведете паролата си отдолу: