САМО ПРИ НАС

Обади се сега на

ТОП ПРОДУКТИ НА ДОКАЗАНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ

0884 457796

Menu

Boldever-Boldenone, Болденон-200-mg-ml

Този стероид е анаболен и има слаби андрогенни и естрогенни ефекти 1,4-androstadiene-3-one-17β-ol, познат още като undecylenate ester. Болденон е уникален препарат, който притежава изключителни характеристики, както никой друг стероид. Boldenone по структура не се отличава от тестостерона, само в двойната си връзка в първата и четвъртата позиция. Изключителния стероид Boldenon притежава собствена формула наречена дехидро болденон и е седем пъти по-силно анаболен от тестостерона.

Този висок анаболен ефект се основава от това, че хормона осъществява напълно самостоятелна връзка с андрогенните  рецептори. Този анаболен стероид увеличава значително  нарастването на мускулната маса. Това се дължи, чрез създаване на положителен азотен баланс и многократно засилване на белтъчния синтез, придружено с много голям апетит. При болденон не се наблюдават странични ефекти, като генекомастия. Този препарат стимулира секрецията на растежния хормон и довежда до сериозен прираст на мускулна маса.

Boldenona притежава умерена естрогенна активност, която довежда до увеличени нива на Еритропротеин, това е така известния хормон ЕРО, който стимулира червените кръвни телца. Тези червени кръвни телца, така наречени еритроцити, пренасят кислород до всички клетки и тъкани в организма. Както знаем кислорода допринася за постигане на спортни постижения.

Boldenone е един от най-добрите и качествени стероиди на пазара. Комбинацията му с Winstrol или Primabolan е перфектна за чиста и качествена мускулна маса, придружена с релеф и изкарване на вените. А за много голяма маса се препоръчва комбинация на Boldenone  с Anadrol (Anapolon 50) и Testosterone, за да получите уникални и плашещи самите вас резултати. Единствения проблем на Boldenon е да се справите с апетита си.

 

Приемането на Болденон  е между 300 до 400 мг на седмица. Тези дози са напълно достатъчни и безвредни дори и за много дълъг курс. За чиста мускулна маса най-често се комбинира и с Винстрол ,Winstrol или Станозолол, Stanozolol (таблетна форма), Trenbolone (Parabolan) и Тестостерон пропионат (Testosterone propionate). А за бърза мускулна маса, може да се комбинира с Testosterone Enanthate (Тестостерон енантат), Sustanon250 (Сустанон 250), а комбинацията на трите препарата и Methandrostenolone (метандростенолон) или Dianabol (дианабол) става неочаквано добра комбинация  за сила, маса и обем на мускулите.

Болденон е един чудесен стероид с много висока анаболна активност и  много слаб ароматизиращ ефект. Това е като да платиш едно, а получаваш две.

 

Активен живот: 5 дни

Доза/прием: 300 до 400 мг на седмица

Токсичност на черен дроб: Не

Водна задръжка:Не

Ароматизация: Не

Активна субстанция: boldenone undecylenate

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Boldever-Boldenone, Болденон-200-mg-ml“

Съдържанието е заключено. За да го разгледате, въведете паролата си отдолу:

Съдържанието е заключено. За да го разгледате, въведете паролата си отдолу: