САМО ПРИ НАС

Обади се сега на

ТОП ПРОДУКТИ НА ДОКАЗАНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ

0884 457796

Menu

Anavar е най-добрия и качествен стероид прозвеждан до сега. Ако искате качествена и чиста мускулна маса и се чудите, как да я постигнете, то отговора на вашия въпрос е анаболния стероид Anavar.

Anavar

Anavar

Anavar / Oxandrolone е най-мекия, най-безопасния стероид без станични ефекти.  Anavar на Boca Pharm Mexico дори приеман от жени няма да наруши хормоналното ви състояние. С Anavar на Boca Pharm Mexico се изгражда, много чиста мускулна маса.

Anavar на марката Boca Pharm Mexico ще изгори мазнините и ще постигнете релеф, сериозно покачване на мускулна силa и чиста мускулна маса.Освен това след спирането на приема на стероида Anavar Oxabdrolone резултатите постигнати с него се запазват.

Anavar е произведен през 1964 година и е проектиран, като изключително мек стероиден препарат и дори може да се използва, като растежен стимулатор.Анавар е най-чистия и лек стероид, с anavar (oxandrolone) ще постигнете красива и релефна мускулна маса.

  • Производител: BocaPharm, Mexico
  • Опаковка: 100 таблетки x 5mg.
  • Фармацевтично наименование: Oxandrolone

Обща информация за Анавар/Оксандролон:

 

Оксандролон с търговско име Anavar е предпочитан стероид сред културисти и пауърлифтъри по три причини:

От една страна предизвиква значително нарастване на силата, тъй като стимулира синтеза на креатинфосфат в мускулните клетки без да задържа вода в ставите и мускулатурата. Пауерлифтъри и тежкоатлети, които не искат да преминават в друга категория, използват това свойство на оксандролона, което им позволява да станат по-силни без да качват килограми.

Втората причина, поради която оксандролон е любим на много атлети е,  че не ароматизира в никакави дози. Той е един от малкото стероиди, който не се превръща в естроген.

Третата причина е, че оксандролонът дори във високи дози не оказва влияние на собственото производство на тестостерон. Това свойство се дължи на факта, че оксандролон не упражнява отрицателна обратна връзка по оста хипоталамус-хипофиза-тестиси. С други думи: при прием на оксандролон тестисите не сигнализират на хипоталамуса, за разлика от приема на повечето други стероиди, да намали или да прекрати производството на гонадотропния хормон  (GnRH) и на лутеинизиращия хормон (LHRH). Тъй като оксандролон е много слабо токсичен и почти няма странични ефекти, се употрбява от много атлети за по-дълги периоди от време. Въпреки това не препоръчваме употребата му за повече от няколко месеца без паузи, защото като всчики 17-алфа-алкилирани стероиди натоварва повече черния дроб.

В заключение: С Оксандролон няма съществено да качите мускулна маса, но значително ще порасне силата Ви. Което означава по-големи и повече тежести. А това в крайна сметка при редовни тренировки ще повиши и мускулната Ви маса.

 

Oxandrolone не ароматизира и следователно анаболния му ефект спомага за мускулен растеж.Този препарат oxandrolone е много предпочитан от мъжете и жените, защото няма странични ефекти в нормални дози. Анавар не задържа вода и повишава мускулната маса качествено.Много спортисти предпочитат Anavar / Oxandrolone в период на изчистване.Комбиниран с Testosteron и Dianabol (метандростенолон) се покачва много стабилна и чиста мускулна маса.Стероиден цикъл с комбинация от тези препарати anavar ( oxandrolone), testosterone ще ви накара да гръмните от чисто изградени мускули, които ще се запазят.

Дозизровка на Oxandrolone (anavar)Boca Pharm Mexico

Дозата на Anavar за мъже е от 20 до 50 мг на ден, ако искате да постигнете уникален релеф се комбинира с Winstrol (Винстрол) или Primabolan (Примаболан)  или оралната (таблетна) форма Stanozolol (Стомба).Тази комбинация е много нашумяла и чрез нея се постигат забележителни резултати във физиката ви. Oxandrolone е идеалния препарат за тези, които се плашат от странични ефекти и искат да постигнат качествена и чиста мускулна маса.Няма смисъл да се използват антиестрогени, като нолвадекс или провирон.Повече информация как се прави стероидна комбинация между различни стероиди, като Stanozolol, Primabolan, Deca, Sustanon и много други на Стероиден цикъл.

Дозировка и прием: Този препарат не ароматизира и не подтиска собственото производство на тестостерон. По принцип стандартната дозировка на Анавар е 2-3 пъти дневно по 1 таблетка, но атлетите приемат 1 мг./кг. тегло. Важно е да се знае, че този препарат се абсорбира по-добре, когато се взема веднага след ядене. Не се препоръчва непрекъсната употреба за повече от няколко месеца.

Един най-добрите стероиди е определено анавар, защото няма да имате никави странични ефекти, а резултатите ща са налице, но това не е всичко вие ще запазите постигнатите резултати.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Anavar“

Съдържанието е заключено. За да го разгледате, въведете паролата си отдолу:

Съдържанието е заключено. За да го разгледате, въведете паролата си отдолу: