САМО ПРИ НАС

Обади се сега на

ТОП ПРОДУКТИ НА ДОКАЗАНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ

0884 457796

Menu

Anapolon Balkan Pharmaceuticals

  • Производител: БалканФармасютикалс, Молдова
  • Опаковка: 20 таблетки x 50mg.(1 блистер)
  • Фармацевтично наименование: Oxymetholone
 

Обща информация за Анаполон/Оксиметолон:

Анаполон, познат и като Анадрол 50, е най-силният анаболен стероид. За разлика от повечето стероиди, той подтиска в най-малка степен собственото производство на тестостерон. За този продукт закупен от нашия сайт гарантираме качество с доказана концентрация и съдържание на активното вещество!

 

Анаполон или Анадрол е бил развит и въведен на пазара от фирмата Синтекс през 60-те години. Прилаган е основно при лечение на анемия, тъй като действащото вещество Оксиметолон притежава способността да увеличава броя на червените кръвни телца. Производството на този препарат е преустановено 1993г. от страна на Синтекс  тъй като нови, по-ефективни вещества се доказват като по-добри в лечението на анемия. През 1998г. фармацевтичната фирма Унимед възобновява производството и търговията на Оксиметолон  тъй като се доказва като ефективно средство за повишаване на теглото при болни от СПИН, които страдат от драстична загуба на сили и тегло.

 

Действие: Заради повишеното задържане на вода в организма той „смазва“ ставите като от една страна това увеличава силата, от друга: атлети с болки в тях тренират безболезнено. Анаполон увеличава броя на червените кръвни телца като така мускулите поемат повече кислород. Това повишава издръжливостта и интензивността на тренировката, така че дори след няколко тежки серии все още имате сили и енергия. Анаполон е много подходящ за основен период. Тъй като бързо насища клетъчните  рецептори, качването на маса скоро след приема му рязко спада и тогава или трябва да се увеличи дозата, което не е желателно, или да се комбинира с друг продукт.

 

Стероидни схеми и дозировка: Най-често се комбинира с Анавар (Oxandrolone), Параболан (Trenbolone), Дека Дураболин (Nandrolone decanoate) и Примоболан (Methenolone enanthate).Ако сте по-податливи към странични ефекти, приемайте Анаполон самостоятелно. Комбинацията с тестостерон например не е препоръчителна, защото и двата препарат са силни андрогени и при комбинирането им страничните ефекти се усилват. Популярна практика сред професионалистите е след спирането му е да се продължи с Тестостерон енантат или Сустанон 250. А много разпространена е комбинацията му с Параболан и Сустанон 250. 

Обичайният прием за размер и сила е от 1/2 до 3 таблетки (от 25 до 150 мг) дневно в рамките на цикъл от 4 до 6 седмици. Ако тежите над 100кг., дозировката е около 150 мг, но за не повече от 3 седмици. Имайте предвид, че при прием на 3 таблетки черният дроб обработва приблизително еквивалента на 30 таблетки метан. По-дълги цикли не са за препоръчване заради силната му хепатоксичност, а и трябва да се вземат антиестрогени като Кломифен или Нолвадекс.

 

Странични ефекти: Анаполон не е стероид за начинаещи и трябва да се използва от билдери, достигнали определено развитие или с опит с по-слаби стероиди. Не е подходящ за по-възрастни билдери, тъй като те са по-чувствителни към страничните му ефекти и вероятността от увреждания на черния дроб или рак на простатата се увели­чава. Тъй като приемът му обикновено е в период за качване на мускулна маса с диета, богата на калории и мазнини, нивото на „лошия“ холестерол може да се увеличи, а на „добрия“ да спадне. Активното вещество Оксиметолон оказва подтискащ ефект върху хипоталамуса, което може да намали или напълно да спре производст­вото на гонадотропния хормон. Затова приемът на тестостерон-сти­мулиращи съставки като Кломифен цитрате абсолютно задължителен за поддържане хормоналното производство в тестисите. След спирането му връща­нето на нормалните функции на организма става в рамките няколко месеца.

 

Съхранява се на стайна температура (15-30° Целзий), на сухо и недостъпно за слънчеви лъчи място.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Съдържанието е заключено. За да го разгледате, въведете паролата си отдолу:

Съдържанието е заключено. За да го разгледате, въведете паролата си отдолу: