САМО ПРИ НАС

Обади се сега на

ТОП ПРОДУКТИ НА ДОКАЗАНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ

0884 457796

Menu

Описание на продукта:

Този сериозен анаболен стероид е произведен 1993 година. Anapolon или Anadrol 50 е един и същ препарат, смятан за най-силния орален стероид произвеждан някога.

Поради голямата задръжка на вода в организма анаполон ни дава голяма сила и покачване на килограми  още с приема  от първата седмица. Освен това поради задържането на вода ставите се смазват и спортистите престават да усещат болки в тях.

 • Производител: BocaPharm, Mexico
 • Опаковка: 20 таблетки x 50mg.
 • Фармацевтично наименование: Oxymetholone

Обща информация за Anadrol 50/Anapolon:

Anadrol 50 (Anapolon) е най-мощният анаболен стимулант на пазара за спортни добавки. Действащото вещество Oxymetholone подтиска в по-малка степен производството на собствен тестостерон отколкото останалите стероиди. Заради повишеното задържане на вода в организма, той „смазва“ ставите като от една страна това увеличава силата, от друга, атлети с болки в тях тренират безболезнено.

Анадрол е бил развит и въведен на пазара от фирмата Синтекс през 60-те години. Прилаган е основно при лечение на анемия, тъй като действащото вещество Оксиметолон  притежава способността да увеличава  броя на червените кръвни телца. Производството на този препарат е преустановено 1993г. от страна на Синтекс, тъй като нови, по-ефективни вещества се доказват като по-добри в лечението на анемия. През 1998г. фармацевтичната фирма Унимед възобновява производството и търговията на Оксиметолон, тъй като той се доказва като ефективно средство за повишаване на теглото при болни от СПИН, които страдат от драстична загуба на сили и тегло.

Дозировка: Обичайната доза за размер и сила е от 1/2 до 3 таблетки или от 25 мг. до 150 мг. дневно в рамките на цикъл от 4 до 6 седмици. Ако тежите над 100кг., дозировката е около 150 мг, но за не повече от 3 седмици. Имайте предвид, че при прием на 3 таблетки черният дроб обработва приблизително еквивалента на 30 таблетки метан. По-дълги цикли не са за препоръчване заради силната му токсичност, а и трябва да севземат антиестрогени като Кломифен или Nolvadex (Tamoxifen).

Действие: Оксиметолон увеличава броя на червените кръвни телца. Това позволява на мускулите да приемат повече кислород. Така се повишава Вашата издръжливост и интензивността на тренировката, така че дори след няколко тежки серии все още имате сили и енергия. Анадрол е много подходящ за основен стероиден цикъл. Тъй като насища бързо рецепторите, качването на маса скоро след приема му рязко спада и тогава или трябва да се увеличи дозата или да се използва и друг анаболен продукт.

 

ANAPOLON увеличава многократно броя на червените кръвни телца, след което мускулите увеличават приетия килород в тях и тренировката на всеки един спортист става много по силна, повишава се издръжливостта, силата и енргията.Анаполон дава голям и много бърз прираст на мускулна маса, но не е толкова качествен, защото след спирането му намалява мускулната му маса.С анадрол се очаква бързо, рязко и огромно покачване на килограми и мускилна сила, както и рамери и то още от пъреите няколко дни.

Този препарат е идеален за извън състезателна подготовка.Анадрол е номер едно за покачване на сила и размери, но има доста странични ефекти, ако се прекалява с него.

Страничните ефекти при него са най-много, като ароматизация, гинекомастия, повишава кръвното налягане, сменя се настроението в агресивност, за това с него задължително трябва да се приема тестостероно стимулиращи препарати, като Clomid и антиестрогени, като Nolvadex, Proviron.Този препарат не се препоръчва за жени, защото при жените страничните ефекти са много по големи.

Аnadrol може да го комбинирате с станозолол (стромба), анавар (oxandrolone), дека дураболин или примаболан.Ако сте податливи на страничните му ефекти не го комбинирайте с тостестерон, зашото двата препарата са силно андеогенни и страничните им ефекти се усилват.След, като спрете приема на анаполон е препоръчително да го комбинирате със Sustanon 250 или Testosterone enanthate за да запазите постигналите резултати.Дозировката на този мощен анаболно-андрогенен препарат е от 50 мг  на ден до 150 мг в продължение на не повече от 3 до 4 седмици.По дълъг цикъл от този не е препоръчителен, тъй като има силна токсичност.С този препарат не е препоръчително да се прекалява или приема от начинаещи.

 • Активен живот: по-малък от 16 часа

 • Клас на лекарството: силно анаболен/андрогенен стероид (орален)

 • Средна доза: мъже 50-150 мг/ден

 • Акне: Да

 • Водна задръжка: Да, висока

 • Високо кръвно налягане: Да

 • Токсичен за черния дроб: Да, Много

 • Ароматизация: Спорно

 • Намаляване HPTA функцията: Да, екстремно

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Anadrol“

Съдържанието е заключено. За да го разгледате, въведете паролата си отдолу:

Съдържанието е заключено. За да го разгледате, въведете паролата си отдолу: