Free songs

ТОП 10 НА НАЙ-ИЗПОЛЗВАНИТЕ АНАБОЛНИ СТЕРОИДИ

 

Testosterone

 

 


Tестостерона трябва да бъдат в основата на всеки стероиден цикъл, което правите. Независимо дали става дума за рязане цикъл, или пълнители стероиден цикъл, винаги трябва да има тестостерон база на своя цикъл. Тестостеронът е сърцевината на стероиди, не можете да отидете без.

Разбира се, различни естери на тестостерона, прави нещата малко объркващо. За вашите групирания стероидни цикли, това е най-добре да се използва Testosterone Enanthate или Cypionate тестостерон. От друга страна, си рязане стероидни цикли, трябва да се използва тестостерон пропионат. Накрая, ако сте просто се опитва да поддържа си маса, най-добре е да използвате Testosterone Enanthate.

 

Anavar

 

 

(Oxandrolone)

Anavar е един от тези стероиди, което рядко се разбира, и по-рядко се използва правилно. Повечето Anavar (Oxandrolone) потребители използвате Anavar да се хвърли на мазнини по време на рязане цикъл. Въпреки това, много културисти и фитнес ентусиасти да забравяме, че Anavar може да се използва по време на временно съхраняване, стероиден цикъл, за да помогне с по-голяма здравина и по-добри асансьори. В действителност, много powerlifters използват на Anavar да допринасят за увеличаване на силата и да получите по-добро маса.

Някои от най-добрите режещи стероидни цикли там, включват Anavar. Горният цикъл рязане, Anavar и Винстрол подредени заедно.

Winstrol

Winstrol, Stanozolol, Winny, Winny-V, Winni-V, каквото и да наричаме Winstrol, това е все още бог сред стероиди, най-вече от гледна точка на популярност. Winstrol може да увеличи мускулната маса, втвърди тялото си, да увеличи издръжливостта си, като същевременно дава големи помпи и сух вид. Това със сигурност е стероид за хора, интересуващи се от рязане и да се постно. Въпреки това, Winstrol не е без своя „недостатъци, които варират от акне сухи стави. Сухи стави е най-големият проблем при използване на Winstrol.

Winstrol се комбинира добре с Anavar и Dianabol, но най-вече и културисти използват Winstrol с тестостерон пропионат.

 

Trenbolone

 

 


Тренболон, Tren, Fina, Parabolan, течно злато – тези, които са само някои от имената, които тренболон е придобил през годините. Trenbolone е овца в облеклото на вълци. Това е най-добър анаболен стероид на пазара, нито един бар, но също така е най-лошото, когато се стигне до нежелани реакции. Тренболон потребители трябва да се очаква сериозна загуба на мазнини, докато набира трудно маса, дори и с малко, за да не диета. Някои тренболон потребители са отчели загуба £ 20. на мазнини и да спечели £ 25. на мускулна маса в рамките на 12 седмици от просто ежедневно тренболон ползване. Това е наистина бог на стероиди.

Въпреки това (има едно но!), Тренболон е най-суровата анаболен стероид на пазара след Anadrol. Trenbolone има ужасни странични ефекти, от увреждане на черния дроб с увреждане на сърцето, особено в случаите на стероидни злоупотреба! Стероидите НИКОГА не трябва да се злоупотребява, но в случай на Trenbolone това трябва да се вземат мерки за ново ниво на предпазливост. Не трябва да цикъл тренболон за повече тогава 8-10 седмица периоди; последвано от минимум 20 седмици почивка от анаболни стероиди. Този стероид не е шега, моля, страничните ефекти на тренболон сериозно.

 

Deca Durabolin

 

 


Думата Deca Deca Durabolin, разкрива 70-те години, с хора като Арнолд използват Deca Durabolin с Dianabol да се получи този огромен външен вид. Deca Durabolin е един от най-ефективните инжекционни стероиди и за временно съхраняване на тази планета. Това е научно чудо как използват Deca може да доведе до невероятни печалби. Най-много потребители на Deca отчитат печалби от 30-£ 40. в период от 12 седмици, някои дори повече, в зависимост от това, което Deca Durabolin се подрежда.

Да не забравяме, страничните ефекти на Deca Durabolin. Deca Durabolin има един конкретен неприятен страничен ефект, Deca Дик! По принцип, можете да получите limpy. Това може да се заобиколи с помощта на тестостерон по време на цикъл Deca Durabolin. Разбира се, има странични ефекти като подуване на корема, и задържане на вода, но тези, които могат да бъдат положителни. Много потребители Deca съобщават, че са малко или никакви ставни проблеми при използване на стероиди, поради своята „способността да“ смазка „на ставите.

 

Dianabol

 

 

 (Метан)

Богът на устни групирания стероиди е тук, Е, почти. Dianabol винаги е бил с нас. Исторически погледнато, Dianabol (Methandrostenolone) е първата анаболен стероид, разработена в света. Dianabol (Dbol) е била използвана главно от германците, след това на руснаците, а след това, разбира се, в световен мащаб. Dianabol е страхотен стероид за временно съхраняване, Той е използван в почти всички групирания стероидни цикли. Dbol ще ви даде мека подпухнал вид с повече мускули и задържане на вода, но очакваме вашите асансьори да бъдат през покрива. Сила и тегло. Dbol е един от най-разпространените стероиди в света, и това е единствения стероид, който е вероятно били използвани от всеки стероид потребителя върху растението. Dbol е издържал изпитанието на времето. Най-добрият стероиден цикъл за маса е: Dianabol + Deca Durabolin + тестостерон.

 

Equipoise

 

 


Първоначално, използвани в конни надбягвания, Equipoise (EQ) го прави човешкото пазар чрез огромни ресурси в Мексико. Преди няколко десетилетия, по-голямата част на стероиди идващи от Мексико, са: Тестостеронът 50, уравновесявам 50, andSustanon Redijects. Това са 50 mg дози тестостерон, направени в някои мръсни вана, която е дала повечето инфекции потребители. Докато равновесие 50mg/ml дозиране бутилки, дойде в 50 мл стомна, които биха могли да бъдат описани само като безумно трудно да използвате. В Equipoise в кана 50ml ще изискват от вас да се инжектира 4-6mls на EQ на седмица, само за да получите умерени печалби, а за реални печалби бихте трябва около 10mls на този мексикански Equipoise, на седмица! Разбира се, това не е реалистично и Конни надбягвания 50мл бутилки на Equipoise, бяха премахнати, за да направят място за новите стероиди от Ttokyo, който влезе в бутилки от 10 ml 200mg/ml.

Equipoise е уникален стероид по начин, че той не само увеличава апетита, но също така увеличава броя на червените кръвни клетки, кръвоснабдяването и издръжливост. Това е Параграф 22 за Equipoise потребители. Културисти при пълнители цикъл могат да използват стероиди, защото това е страхотно да помогне на апетита се увеличи, докато културисти при рязане цикъл могат да се възползват от увеличението в на RBS брой и издръжливост, но те се страхуват от увеличаване на апетита.

Като цяло, Equipoise (EQ) е добър стероид за маса и издръжливостта на атлетите, но това не се препоръчва за рязане на цикъла, или когато се опитвате да се опре.

 

Sustanon 250

 

 


Когато купувате Sustanon, знаете, че купуват нещо огромно. Това е стероид в своя клас. 1 милилитър на Sustanon 250 съдържа:

30 мг тестостерон пропионат

60mgs на тестостерон Phenylpropionate

60mgs на тестостерон Isocaproate

100mgs тестостерон Decanoate -100 мг

Това е така, всеки мл на Sustanon е натъпкан с 4 различни типове бази на тестостерон. Sustanon е била първоначално проектирана за ХЗТ (хормоно-заместителна терапия), така че 4 testosterones ще позволи на Sustanon да остане във вашата система за до 4 седмици. Изисква по-чести гърмежи за ХЗТ пациенти. Въпреки това, адаптирането на Sustanon с културизъм се е променило на платформата на „използването му. Сега, седмични инжекции 500mgs на Sustanon са се превърнали в индустриален стандарт.

Sustanon предоставя добри печалби на мускулите по време на на групирания стероидни цикъла, но също така е скандален за причиняване на огромно количество задържане на вода като основен страничен ефект. Подуване на корема е най-големият проблем на повечето Sustanon потребители опит.

 

Clenbuterol

 

 


Кленбутерол НЕ е анаболен стероид, а в действителност, това не е стероид изобщо. Въпреки това, всеки списък на анаболни стероиди, които не се говори за кленбутерол има нещо липсва. Кленбутерол е всъщност рецепта на наркотици, главно в Европа, които се използват за дихателни нарушения; Clen се използва главно като деконгестант и бронходилататор. Въпреки това, в бодибилдинга, кленбутерол се използва като рязане на наркотици. Всъщност, кленбутерол е братовчед на ефедрин, което позволява на кленбутерол потребителите да увеличат загубата на мазнини и метаболитни цени. Много културисти се кълнат от Кленбутерол, когато става въпрос за рязане цикъла. Кленбутерол + Т3 (cytomel) използване може да увеличи скоростта на метаболитния база с 10%, което е огромна сума на потенциалната загуба на мазнини.

Кленбутерол не е просто голяма помощ, загуба на мазнини, тя също е популярен! От Бритни Спиърс (поп музика Queen) да Джесика Харди (American олимпийски плувец), много от тях са използвали кленбутерол с отлични резултати. Това е толкова популярен, тъй като повечето стероиди, но това не е стероид.

 

Anadrol(Анаполон)

 

 

, Анадрол (Anadrlo)

Anadrol все още е много популярен стероид тези дни, но то винаги е била популярна. Като анаболен стероид, Anadrol има ужасни странични ефекти и невероятни възможности за мускулната печалби. Anadrol е бил използван през 80-те и 90-те години силно от културисти, предимно професионални културисти. Anadrol (Oxymetholone) е евтин пълнители стероид, който придоби известност в миналото като много ефективни по време на, пълнители стероидни цикли, обаче, след 2000 година, много повече изследвания върху негативните странични ефекти на стероидите е било направено. Ето, това е общоизвестно, че Anadrol е анаболен стероид да предизвика изключителна увреждане на черния дроб, когато се злоупотребява.

Anadrol малтретиране може да предизвика тежка, ученето през целия увреждане на черния дроб и тялото си. Така всяко Anadrol цикъл трябва да бъдат сведени до под 5 седмици.

Потребителите на на Anadrol печалби доклад на £ 10. или повече в рамките на първата седмица на техния цикъл! Изключителни печалби следват, но повечето от тях се дължи на задържане на вода. Средната потребител Anadrol ще загуби 50-60% от масата си, след Anadrol се преустанови, поради загубата на вода.